Kontakta oss

Hartford Rederi AB

Postadress
Rundelsvägen 7
261 73 Häljarp
0760-391040
info@landskronabaten.se

Besöksadress
Hamngatan 6
Landskrona

Nej, man måste inte, men i stort sett alla gör det och kommer ni ner till båten på morgonen och det redan är fullbokat så kommer ni inte med. Är det sen för lite folk eller för dåligt väder så ringer vi upp er kvällen innan och meddelar detta så att ni inte åker ner i onödan.

 

Ja det går fint. Det är inget man måste förboka, bara säg till när ni kommer till båten att ni vill hyra spö. Det kostar 100 kr / person och då ingår det en pilk och häckla. Vill man ha ett extra torsk eller silltackel så får man köpa det vid sidan om.

 

Ombord finns det räddningsflytvästar som vi tar fram till samtliga passagerare om en nödsituation skulle uppstå. Dessa får man ej låna. Ett tips till er som vill bära flytväst under hela turen är att kontakta räddningstjänsten. Hos dom kan man låna flytvästar kostnadsfritt.

 

Ja det går fint att betala med kort och swish på alla båtarna.

 

Ni måste vara på plats minst 20 minuter innan avgång.

 

Om ni kör ner till Hamngatan där båtarna ligger förtöjda så finns det en hel del parkeringsmöjligheter i området som ni lätt ser när ni väl är på plats.

 

Vi tycker att en fisketur med oss ska vara en trevlig upplevelse och ett bra minne. Blåser det för mycket blir det inte det. Vi har bra koll på vindprognoserna och anser vi att det kommer att blåsa för mycket så ringer vi upp er kvällen innan och meddelar detta. I vissa vindriktningar är det inga problem om det blåser mycket då vi kan söka lä. Vi ställer inte in turer p.g.a regn, snö eller dimma.

 

Name(Obligatoriskt)
Email(Obligatoriskt)
Please let us know what's on your mind. Have a question for us? Ask away.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Varukorg
Rulla till toppen